Man met jutezak kabels aangehouden

dblogoDe politie van Flora was bezig met de dagelijkse surveillance toen op een gegeven moment hun aandacht werd getrokken door een man die met een jutezak aan de Duisburglaan liep. De politie hield de voetganger staande en stelde een onderzoek in. Het bleek dat de man stroomkabels in de zak had bewaard. Het ging om 2 maal 10 meters kabel en een stuk van 13 meters. Op de vraag van de agenten verklaarde de voetganger dat hij de tas met inhoud op straat had gevonden. Dit relaas van de man ging bij de politie niet op en werd hij meegenomen naar het politiebureau. Het vermoeden bestaat dat de verdachte de kabels zou hebben buitgemaakt. Er is vooralsnog geen aangifte bij de politie hierover gedaan. Na afstemming met het Openbaar Ministerie en gezien het feit dat de man geen vaste woon- of verblijfplaats heeft, werd hij hangende het verdere onderzoek in verzekering gesteld. De politie doet een beroep op een ieder om alsnog de aangifte te doen ingeval zij op deze wijze benadeeld zijn geworden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!