APS wil geen negatieve beïnvloeding van andere partijen

dblogoDe Amazone Partij Suriname (APS) wil zo goed als mogelijk de belangen van haar achterban op een juiste wijze behartigen. Dit is waarom besloten is om niet in combinatieverband, maar zelfstandig de verkiezingen in te gaan. Voorzitter René Artist zei gisteren tijdens een persconferentie aan aanwezige journalisten dat het nog teveel voorkomt dat volksvertegenwoordigers uit het binnenland van Suriname steeds meer overgaan om partijbelang te behartigen, dan te kijken naar wat zij het volk in eerste instantie had beloofd. Bij een eventuele samenwerking met andere politieke organisaties vreest Artist dat de andere partijen de APS mogelijk zouden kunnen beknotten om hetgeen uit te voeren, waarvoor zij werkelijk staan. Over het algemeen is het volgens hem zo dat de APS van verscheidene partijen verzoeken heeft binnengehad voor een samenwerking, maar benadrukt hij toch dat het standpunt vooralsnog is om alleen de verkiezingen in te gaan.

error: Kopiëren mag niet!