Twee gewapend met houwers overvallen winkel

dblogoTwee rovers gewapend met houwers hebben dinsdagavond omstreeks 22.00 uur een overval gepleegd in een winkelzaak aan de Soekhanstraat te Kwatta. Op dat moment waren twee vrouwen in de zaak. Zij werden onder bedreiging van de houwer beroofd. Deze vrouwen zijn werkzaam in de winkel. Volgens een van de vrouwen blijkt dat zij letsels aan haar oor heeft opgelopen, terwijl de andere vrouw een verwonding aan haar been heeft opgelopen. De daders hebben geld buitgemaakt. Volgens de aangeefster had zij SRD 10.000,- bewaard die afkomstig was van de opbrengst van de verkoop van gas. Onder bedreiging namen de overvallers het geld mee. De criminelen hebben te voet de plaats verlaten. De politie van Kwatta heeft de aangifte opgenomen en de Forensische Opsporing heeft zich ter plekke georiënteerd. Het verder onderzoek is overgedragen aan de recherche unit.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!