Ongeduldige weggebruiker bedreigt man met de dood

dblogoDe 31-jarige N.G. is woensdag door de politie van Livorno in verzekering gesteld ter zake bedreiging tegen het leven gericht. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de bestuurder van een busje, een zekere S.R. (43), omstreeks 19.00 uur over de Tout Lui Fautkanaalweg althans in een eigen weg stond geparkeerd om enkele mensen af te zetten. Deze bestuurder vervoert arbeiders van een groot handelszaak. Op dat moment kwam de verdachte met zijn wagen aan en stopte achter het voertuig. Het busje belemmerde de andere weggebruiker. De autobestuurder werd ongeduldig en begon de chauffeur van het andere voertuig uit te schelden. ‘Mi e no doe neks sai de joe kos mi’, gaf de chauffeur de medeweggebruiker te kennen. De autobestuurder liep naar zijn wagen en haalde een houwer tevoorschijn. Hij bedreigde de chauffeur daarmee te zullen doodkappen. Deze schakelde op zijn beurt de politie in. De houwertrekker is overgebracht naar het bureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de 31-jarige ongeduldige en gewelddadige automobilist N.G. in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!