Lijk tweede visser geborgen

dblogoDe politie heeft het ontzielde lichaam van de 36-jarige Subramanie Rawana alias Brayen dinsdag in de late middag opgevist uit de Surinamerivier iets voorbij de monding van Coppenamepunt. Uit het onderzoek blijkt dat Brayen tot nog toe onbekende reden in het water ten val kwam. De collega-visser John Gomes (53) die dit zag probeerde zijn collega Brayen te helpen. Gomes pakte een touw en bond het touw om zich heen om zodoende Brayen uit het water te redden. Echter kwam het touw vast te zitten in de propellers, waardoor beide mannen in die diepe verdwenen. Dit incident deed zich voor op donderdag 26 februari 2015. Het lijk van de helper, Gomes werd maandag opgevist terwijl van Subramanie alias Brayen woensdagmiddag is geborgen. De ontzielde lichamen van Gomes en Subramanie zijn momenteel ter obductie in beslag genomen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!