Slachtoffer verkeersongeval in intensive care

Een dronken autobestuurder is zaterdagavond met zijn wagen, waarin vier nog personen zaten, in een trens beland. Dit geval vond plaats aan Tout Lui Fautkanaalweg. Uit de politierapportage blijkt dat vier personen met de ambulance zijn afgevoerd. Twee daarvan zijn na behandeling heengezonden. De twee slachtoffers die nog in het ziekenhuis zijn opgenomen, hebben zware lichamelijke letsels opgelopen. Een van de twee is op de afdeling intensive care opgenomen. Het voertuig belandde in de trens nabij een flauwe bocht. De bestuurder werd onderworpen aan een blaastest. Hij was zodanig onder invloed dat hij niet kon blazen in het apparaat. Hangende het verdere onderzoek blijft de verdachte A.A. in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!