Kenniskring houdt discussieavond over Nikospeiling

dblogoProf. Marten Schalkwijk, adviseur van Nikos, zal vanavond, dinsdag 3 maart, een toelichting geven op het resultaat van de peilingen die onlangs zijn gehouden door dit instituut. Zoals bekend hebben deze resultaten bij vele politici uit diverse partijen de wenkbrauwen doen fronzen. Zij hebben dan ook hun commentaar hierop geleverd. Op weg naar de verkiezingen heeft ook Idos opiniepeilingen gedaan. Dr. Roy Bhikharie, voorzitter van PVP, zal ingaan op deze peilingen en op de actuele issues die nu spelen in het politiek spectrum van overlopen, aftroggelen en de wijze van campagne voeren in Suriname.
Kenniskring zal alle pijlen richten op de komende verkiezingen door gasten en deskundigen uit te nodigen om politieke- en maatschappelijke analyses te geven over recente ontwikkelingen. De organisatie hoopt hiermee een bijdrage te leveren om middels maatschappelijke discussies de samenleving te informeren. Deze avond is toegankelijk voor haar netwerkleden, zijnde topkader uit de overheid, publiek- en privaat bedrijfsleven en voor overige belangstellenden. De toegang kent een bijdrage. Kenniskring, KK, is een vrijwillige netwerkkring van topkader uit de academische, overheid- en business community. Door regulier inzichten, informaties en ontwikkelingen over actuele politieke en sociaaleconomische vraagstukken op zowel lokaal, regionaal als mondiaal niveau met elkaar uit te uitwisselen, moeten KK-members in staat zijn hun individuele- en groepsbelangen beter in te schatten en daaraan richting te geven. De discussie begint om 20.00 uur in het Lalla Rookh-gebouw

error: Kopiëren mag niet!