EBS voert kap- en maaiwerkzaamheden uit in Saramacca

dblogoDe Energiebedrijven Suriname zal op woensdag 4 en donderdag 5 maart 2015 kap- en maaiwerkzaamheden verrichten in het district Saramacca. Uit observatie blijkt dat vegetatie langs de weg het elektriciteitsnetwerk te dicht is genaderd, waardoor de kans op storingen toeneemt. Het is echter noodzakelijk om de gemeenschap te blijven garanderen van betrouwbare energie en de EBS heeft daarom plannen klaar om het net van vegetatie te ontdoen.
De EBS heeft gemeend om direct in te grijpen en heeft de werkzaamheden in de bovenvermelde periode gepland. Tijdens dit werk is de EBS echter verplicht om de stroomvoorziening in bepaalde gebieden stop te zetten. In enkele gevallen zullen de stroomverbruikers tot twee keer toe gestoord worden.
De EBS doet een beroep op de gemeenschap om radioberichten nauwgezet te volgen. Het bedrijf zal via de media en op haar website, steeds vooraf melden waar en voor hoe lang de woonwijken uitgeschakeld zullen worden.
Wij vragen uw begrip voor de situatie en rekenen op uw begrip.
Bestemd voor de gebruikers wonende in het DISTRICT SARAMACCA.
De N.V. Energie Bedrijven Suriname maakt bekend dat in verband met noodzakelijke kap -en maaiwerkzaamheden de stroomvoorziening zal worden onderbroken op WOENSDAG 04 MAART 2015 tussen 08:30 en 16:00 uur in het navolgende gebied:
DAMBOENTONG, TOMATENWEG, TAJERBLADWEG, VANKWEG EN ALLE ZIJWEGEN DIE VOORKOMEN IN DEZE GEBIEDEN.
en
op DONDERDAG 05 MAART 2015 tussen 08:30 en 16:00 uur in het navolgende gebied:
JOSIEKREEK, KOOLWEG, SOPROPOWEG, SIDOREDJOWEG, BORNEOWEG, BALIWEG, SUMATRAWEG, TAMBAREDJOWEG, TIJGERKREEKWEG, CELEBESWEG, GEDEELTE VAN DE OOST-WEST VERBINDING SARAMACCA VANAF OMGEVING DE FREYBURG RICHTING BOSKAMP, BOMBAYWEG, CALCUTTA, BOSKAMP VISSERSDORP EN ALLE ZIJWEGEN DIE VOORKOMEN IN DEZE GEBIEDEN
Afhankelijk van het verloop van de werkzaamheden kan de stroomonderbreking vóór 16.00 uur worden opgeheven.

error: Kopiëren mag niet!