Assuria neemt levensverzekeringsmaatschappij op Trinidad & Tobago over

dblogoAssuria N.V. heeft onlangs een belang van 77% in de op Trinidad & Tobago gevestigde levensverzekeraar MEGA Insurance Company Ltd. (MEGA) verworven. Met deze acquisitie wordt een tweede verzekeraar gevestigd op Trinidad & Tobago, opgenomen in de Assuria-Groep. In april 2013 werd de schadeverzekeraar Gulf Insurance Ltd. al overgenomen. De acquisitie van MEGA moet gezien worden als een strategische stap in het kader van het vergroten van het belang van Assuria in de Caraibisch regio. Zoals bekend is Assuria behalve op Trinidad & Tobago sinds 2012 ook in Guyana actief.
Op een bijzondere vergadering van aandeelhouders van MEGA op 27 februari jl. is goedkeuring verleend voor de wijziging van de statuten van de vennootschap. De naam van MEGA zal worden gewijzigd in Assuria Life (T&T) Ltd. Binnenkort wordt gestart met de ‘rebranding’ van het bedrijf.

error: Kopiëren mag niet!