Bromfietser en voetganger betrokken bij zware aanrijding

dblogoEen bromfietser en een voetganger zijn zaterdagavond omstreeks 22.00 uur betrokken geraakt bij een aanrijding aan de Martin Luther Kingweg ter hoogte van Apotheek Tjong Akiet. Uit het onderzoek blijkt dat zowel de bromfietser als de voetganger niet aanspreekbaar is. De ingeschakelde ambulance heeft beide slachtoffer naar de Spoedeisende Hulp vervoerd. Volgens een familielid zijn de slachtoffers oom en neef van elkaar. De 23-jarige bromfietser, A.B. heeft vermoedelijk een kaakfractuur en een barstwond aan zijn voorhoofd opgelopen. Hij is voor medische behandeling opgenomen in het ziekenhuis. De voetganger R.B. (50) is met een beenfractuur en inwendige kneuzingen op de afdeling Intensive Care opgenomen. Het onderzoek in deze zaak duurt voort. Het is vooralsnog niet bekend wie de veroorzaker is van deze aanrijding.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!