Nisha Madaran brengt nummer uit met Bryan Bijlhout

nisha 1
nisha 2Nisha Madaran heeft recentelijk een nieuwe single van het welbekende nummer “Pyar Hamara” (vrij vertaald: “Onze Liefde”) uitgebracht. Het nummer is uit 1986 uit de film Muddat. De muziek lag in handen van Bappi Lahiri. “Dit nummer heb ik met Bryan Bijlhout in een nieuw westers jasje opgenomen”, aldus Nisha.
Zij is al enkele jaren actief in de showbiz in Suriname. “Daarbij heb ik met vele lokale en buitenlandse zangers en zangeressen uit India en Nederland veelvuldig mogen optreden bij kleine en grote lokale en internationaal georganiseerde evenementen”.
“Deze single is mijn initiatief en de start naar een eigen album toe dat later dit jaar zal uitkomen. Bryan Bijlhout zingt op dit nummer ook in het Hindoestaans en ik heb er een Surinaams couplet aan toegevoegd. Heel leuk en stijlvol om Bryan in het hindoestaans te horen zingen. Een mooi voorbeeld van integratie van muziek en cultuur. “Pyar Hamara” is een love-song en een mooie aanloop naar aankomende Valentijnsdag op zaterdag 14 februari. Maar ook daarna kan het worden afgespeeld uiteraard tijdens uw easy listenings of love-songs programering”.

error: Kopiëren mag niet!