Vrouw op vroege ochtend overvallen

Het slachtoffer S.K. is woensdagochtend overvallen in haar woning aan te Gntong Rojong in Commewijne. Omstreeks 03.30 uur werd het echtpaar wakker. Na het gebed is de heer des huizes weer naar zijn kamer gegaan, terwijl de vrouw de achterdeur openmaakte om naar het toilet te gaan. Op het moment toen zij de deur open deed kreeg zij meteen een keiharde slag waarna zij haar bewustzijn verloor. Een van de slaapkamers die niet wordt gebruikt was overhoop gehaald. Daar had het slachtoffer haar waardevolle bezittingen bewaard. De rover ging ervandoor met een geldbedrag groot SRD 9800,- Euro 350,- een halsketting met hanger ter waarde van SRD 3000,-. Het onderzoek in deze zaak duurt voort. De politie heeft vooralsnog geen aanhoudingen gepleegd.

error: Kopiëren mag niet!