Mahinder Jogi: ‘Parmesar kan de voetzolen van de kiezers likken’

aMahinder‘Parmesar kan de voetzolen van de kiezers likken, toch gaan zij niet stemmen op de NDP’, zegt VHP-assembleelid Mahinder Jogi aan Dagblad Suriname. Hij hekelt het gedrag van de minister van Openbare Werken, Rabin Parmesar, die letterlijk op zijn knieën is gegaan om zijn gehoor te vragen om op de NDP te stemmen. Jogi is er benieuwd naar of Parmesar ‘deze aardigheid kan uithalen in buurten waar er overwegend mensen wonen die op hem lijken’. ‘Die mensen zouden hem meteen betaald zetten en keihard in zijn gezicht zeggen dat hij een bedrieger is.’
‘In 2010 was het dezelfde Parmesar die huis een huis bezoeken aflegde in buurten waar de mensen op hem lijken. Daar hield hij de kiezers voor dat ze hun stem op de NDP moesten uitbrengen. Volgens Parmesar zou hij de president worden indien de NDP zou winnen.’ Na de verkiezingswinst bleek dit één van de beloften van de NDP die nooit zou worden waargemaakt. ‘Trouwens Parmesar wist dat hij nimmer de presidentskandidaat van de NDP zou zijn en heeft de kiezers misleid.’ Jogi geeft verder aan niet in hokjes te willen denken, maar slechts de realiteit aan te geven. ‘Volgens de realiteit was bij het aantreden van deze regering, geen weerspiegeling van het volk te merken in het ministerteam. Gaandeweg de rit plaatste Bouterse drie Hindoestaanse jongens denkende dat het kiezersvolk dom is.’
Het op zijn knieën gaan is volgens Jogi het bewijs dat Parmesar weet dat het beleid dat bijkans 5 jaren is gevoerd, mislukt is. ‘Want anders ga je de mensen niet bedelen dat ze op je moeten stemmen. Het is toch logisch dat de kiezers dan automatisch op je gaan stemmen?’ Jogi meent dat dit gedrag van Parmesar een eyeopener moet zijn voor het kiezersvolk. ‘De NDP zou namelijk al 5 jaren propageren dat zij bijzonder goed werk heeft verricht voor het volk.’ Jogi wijst erop dat Parmesar in de hoedanigheid van OW-minister veel kan realiseren voor het volk.’ In 2010 behoorde Parmesar ook tot de NDP’ers die de straat was opgegaan om aan te geven hoe slecht het gesteld is met de situatie in het land. ‘Maar ondanks 5 jaren regeerverantwoordelijkheid zijn zij niet erin geslaagd om enige wijziging te brengen in de leefsituatie van de burgers.’
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!