Bendelid achter slot en grendel

De politie van Leiding heeft met medewerking van de burgerij een verdachte aangehouden. Uit het onderzoek blijkt dat inbraken binnen dit ressort schering en inslag zijn. De alerte bewoners hebben afgelopen week een bestuurder van een Toyota Runx klemgereden. De bestuurder werd door hen aangehouden en overgedragen aan de politie. Dagblad Suriname heeft de informatie dat deze verdachte een oud-bekende van de politie is. Hij is tevens lid van de bende die actief is. Naast de Runx heeft de politie ook nog meldingen gehad dat bij de gepleegde inbraken een Toyota Ist, een Brevis en een Mark II betrokken zijn.
De politie van Kwatta heeft afgelopen week één van de andere auto’s, een Ist, klemgereden. Ook daarvan is de bestuurder door de politie in verzekering gesteld. De politie doet een beroep op de samenleving om het politieteam bij te staan om de criminelen te helpen aanhouden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!