‘Of Bouterse president, of Santokhi president’

Een deel van de aanwezigen op de wijkvergadering te Land van Dijk (foto: Kevin Ngadimin)
Een deel van de aanwezigen op de wijkvergadering te Land van Dijk (foto: Kevin Ngadimin)
De verkiezingsstrijd in 2015 gaat tussen twee personen; ‘of Bouterse president of Santokhi president.’ Dit gaf NDP-ondervoorzitter Ramon Abrahams vrijdagavond mee aan de aanwezigen op een wijkvergadering te Land van Dijk. ‘Stemmen op een andere partij dan de NDP betekent dat je Santokhi wil als president. De NDP heeft al een presidentskandidaat en dat is Bouterse. In welke combinatieverband we ook zullen werken, Bouterse blijft ons enige presidentskandidaat. En geen 7 kandidaten zoals de V7 dat propageert’, verzekerde de ondervoorzitter van de paarse partij.
Abrahams noemde de werkwijze van de V7 om 7 presidentskandidaten naar voren te schuiven, misleiding van het volk. ‘Ze strooien zand in de ogen van het volk. Dan noemen ze meneer Sapoen, Waterberg, Rusland, what the…….Waarom noemen ze niet gewoon de naam van Santokhi’, zei hij.

error: Kopiëren mag niet!