Korporaal in vrijheid gesteld inzake verkoold lijk

De 51-jarige korporaal H. die was aangehouden in verband met een autobrand aan de Jozef Israëlstraat, waar een verkoold lijk op de achterzitting werd aangetroffen, is door de rechter-commissaris in vrijheid gesteld. Dit gruwelijk incident vond plaats op zaterdag 10 januari rond 06.30 uur. Kort hierna had de militaire politie de korporaal H. aangehouden, omdat er bezwarende verklaringen tegen hem waren afgelegd. Gedurende het onderzoek bleek dat er onvoldoende bewijs tegen deze korporaal aanwezig was. Op basis hiervan werd de verdachte militair voorlopig in vrijheid gesteld.
Dagblad Suriname kreeg de informatie dat deze korporaal was aangehouden, omdat men bloedsporen op zijn korte broek had aangetroffen. Nadat gebleken is dat het bloed niet afkomstig is van de 28-jarige slachtoffer, Santana Fernandez, werd hij door de rc in vrijheid gesteld. De auto, die compleet is verbrand, stond geregistreerd op naam van het slachtoffer. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!