First lady: ‘Sorry, mijn man kan er niet zijn’

First lady Ingrid Bouterse-Waldring legt uit dat haar man niet aanwezig kan zijn te Land van Dijk (foto: Kevin Ngadimin)
First lady Ingrid Bouterse-Waldring legt uit dat haar man niet aanwezig kan zijn te Land van Dijk (foto: Kevin Ngadimin)
NDP’ers zijn erg teleurgesteld in de afwezigheid van voorzitter Desi Bouterse bij twee opeenvolgende vergaderingen. Vrijdagavond was hij afwezig te Land van Dijk en zaterdagavond bij de wijkvergadering te La Vigilantia. ‘We waren gekomen voor onze president, want zo werden de vergaderingen gepromoot. Ik ben wel teleurgesteld dat ik hem niet kan zien en horen vandaag’, zeiden aanwezigen. Op de vergadering vrijdagavond te Van Dijk wachtte een ieder geduldig op Bouterse. Na 21.00 uur werd duidelijk dat hij niet meer zou komen. Rabin Parmessar kon de aanwezigen niet bekoren met zijn uitleg over de afwezigheid van de president. First lady Ingrid Bouterse-Waldring kwam met de mededeling van de afwezigheid van haar man. “Brada nanga sa, sorry, mijn man kan er niet zijn. Hij laat zich verontschuldigen. Ik hoop dat u ook een beetje blij bent met mij”, zei ze.
NDP-ondervoorzitter Ramon Abrahams, die als vertegenwoordiger van Bouterse ook naar de vergadering was gekomen, legde in tegenstelling tot Parmessar en de first lady een ander verhaal uit. Volgens Abrahams kwam het erop neer dat Bouterse vermoeid was van de verkiezingscampagne in het Lawa-gebied. “Wij hebben in hangmatten geslapen, op veldbedden, het was heel druk en vermoeiend’, zei hij.
Zaterdagavond was voorzitter Bouterse ook afwezig op La Vigilantia, terwijl Keshopersad Gangaram Panday juist bij de mobilisatie Bouterse als hoofdgast voorstelde. Waarom Bouterse niet aanwezig was, werd niet gezegd. Wel was hij zaterdagmiddag aanwezig te Latour, waar er een infocentrum van de paarse partij in gebruik werd genomen.

error: Kopiëren mag niet!