Braziliaan vermoord op weg naar Wakibasoekreek

De recherche van Kapitale Delicten heeft zondag het ontzielde lichaam van een Braziliaan aangetroffen op de weg die leid naar Wakibasoekreek. Het betrof het lichaam van de 44-jarige D.
Uit het onderzoek blijkt dat de politie van Brokopondo vrijdagmiddag werd getipt over een ATV die onbeheerd was achtergelaten. Nader onderzoek wees uit dat er ook een aanhangwagen was met een aantal vaten gevuld met brandstof. Op de brandstoftank van de ATV werd bloedsporen aangetroffen. De politie concludeerde dat er is geschoten op de bestuurder. Het onderzoek werd toen vertraagd vanwege de duisternis.
Het onderzoek weer zondagmorgen rond 06.00 uur weer opgepakt door de politie. De sterke arm heeft veel hulp gehad van de plaatselijke bevolking en arbeiders van de Braziliaan. Ongeveer 250 meters verwijderd van de ATV heeft de politie het stoffelijk overschot van de 44-jarige man aangetroffen. Het motief is voorshands onbekend. Vaststaat dat de 44-jarige Braziliaan is doodgeschoten. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!