Auto ramt winkelpand

Auto ramt winkelpand.6In de vroege ochtend van zondag verloor een bestuurder de controle over zijn stuur en ramde een winkel aan de Oost Westverbinding te Meerzorg ter hoogte van de Patjasketiweg.
De bestuurder reed vanuit Paramaribo richting Tamanredjo. Volgens de bestuurder probeerde een auto vanuit een zijstraat op de hoofdweg te komen, waardoor hij moest uitwijken. Hij ramde het winkelpand en vervolgens kwam hij in botsing met een reclamebord, waarna hij tot stilstand kwam. Volgens de buurtbewoners reed de bestuurder met een hoge snelheid.
Volgens de aanwezige politieagenten beschikt de bestuurder over alle bescheiden en is nog niet vastgesteld of hij dronken was. De bestuurder, die in de buurt woont, liep een tandbreuk op en is verder ongedeerd gebleven. De politie van Meerzorg is belast met het verdere onderzoek.
Het ministerie van Openbare Werken is bezig de Oost-Westverbinding te rehabiliteren. Het wegdek is sinds kort verbreed, de drempels zijn verwijderd, maar de zebrapaden zijn nog niet beschilderd. Dit leidt ertoe dat sommigen de weg als racebaan zien. Schoolkinderen en andere voetgangers ondervinden last tijdens het oversteken.
Sandeep Oemraw

error: Kopiëren mag niet!