Scientia houdt workshops tegen criminaliteit voor bedrijfsleven

1 Scientia N (1)Scientia NV is een Surinaams opleidingsinstituut op het gebied van safety, security en integrity dat op donderdag 29 en vrijdag 30 januari 2015 een workshop hield. Deze workshop ging over het bedrijfsleven, waarin ondernemers, managers en andere geïnteresseerden leren welke risico’s zij lopen ten aan zien van criminele activiteiten en op welke wijze zij die risico’s zo goed mogelijk kunnen beheersen. Het thema van deze workshop is ‘Tools tegen criminaliteit voor het midden- en klein bedrijf’. De sessies werden verzorgd door Rinus Meelis en Henk Neddermeijer. Beiden hebben elk meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van security risk management. Ook zijn zij security consultant op strategisch niveau en opleider op de opleiding Master of Security Science and Management van de Technische Universiteit in Delft. Gerold Dompig is al meer dan 10 jaar bezig met risico security consulting tevens is hij 24 jaar werkzaam geweest in de detective branche tegen georganiseerde misdaad in Nederland, Aruba en Suriname. Dompig was de gastspreker op donderdag 29 januari en houdt zich ook bezig met het beheer van noodsituaties en forensisch onderzoek voor private ondernemingen en vervult de rol van coördinator Nationale Veiligheid op het kabinet van de president.
Tijdens de toolsessie kregen de deelnemers praktische materialen aangereikt om kennis aan te werven hoe ze hun bedrijf veiliger kunnen maken. Scientia houdt los van workshops ook nog korte beroepsopleidingen, trainingen en seminars over security en bedrijfscontinuïteit.

error: Kopiëren mag niet!