Security guard mishandelt supervisor

De security guard Otwin heeft woensdagmorgen zijn supervisor op een schoolterrein te Flora vuistslagen en trappen toegebracht. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de supervisor controle uitoefende op de post, alwaar Otwin de bewakingswerkzaamheden uitvoerde. De chef vond dat Otwin niet gekleed was in uniform en sprak hem hiervoor aan. Otwin raakte verhit en er ontstond een woordenwisseling. Otwin bracht zijn supervisor enkele vuistslagen toe, terwijl het slachtoffer nog in de auto achter het stuur zat. Vervolgens maakte de bewaker het autoportier open en schopte met zijn geschoeide voet in het gezicht en bovenlichaam van het slachtoffer. De supervisor heeft rode plekken en zwellingen opgelopen. De politie van Flora heeft de agressieve security guard hangende het verdere onderzoek in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!