Passagier rent met mes achter buschauffeur

Een lijnbuschauffeur die de route Paramaribo – Flora en omgeving onderhoudt, heeft de schrik van zijn leven beleefd. Maandagavond toen hij na een drukke dag huiswaarts reed, merkte hij op dat iemand in de bus sliep. Hij schudde de persoon wakker en vroeg hem om uit te stappen. Deze werd boos en agressief. Hij haalde een mes tevoorschijn en probeerde de chauffeur daarmee te verwonden. De geschrokken buschauffeur rende uit zijn bus, maar de gewapende passagier rende hem achterna. Uiteindelijk kon de chauffeur weer in zijn bus stappen en snel wegrijden. Het lukte de dader om vernielingen aan te richten aan de autobus. De politie van Flora werd hierover gewaarschuwd. Zij heeft de agressieve verdachte P.C. aangehouden en naar het bureau overgebracht. Hij is hangende het onderzoek achter slot en grendel geplaatst.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!