Lijk aangespoeld te Zeedijk

Lijk aangespoeld in Nickerie 1Dinsdag is het stoffelijk overschot van een manspersoon aangetroffen te Zeedijk in het district Nickerie. Het lichaam van de man was aangespoeld tegen een rots van de dijk. M. Wonokarijo die het lijk signaleerde, geeft in gesprek met Dagblad Suriname aan dat hij sinds maandag een geur waarnam in de buurt. Hij dacht dat het ging om een dode hond of vis. ‘Dinsdag liep ik voorbij en merkte de geur weer op. Ik besloot om te gaan kijken en zag het lijk. Ik schakelde daarna de politie in.’ Volgens politie-inspecteur Norma Martodikromo is het lijk onherkenbaar. Zij kan niet aangeven van welke etniciteit deze man afkomstig is. Het lijk is in beslag genomen door de politie. Volgens Martodikromo verkeerde het lichaam in verre staat van ontbinding. Na afloop van het onderzoek volgen meer details over de identiteit van de man.

error: Kopiëren mag niet!