Leo Victor te sterk voor Excelsior

Leo Victor nam het in de SVB Hoofdklasse het zondag in het Essedstadion op tegen Excelsior. Leo Victor wist na lange rtijd weer te winnen in de hoofklaasse, en won deze ontmoeting met 4-1 van Excelsior. Voor Leo Victor scoorden Rejerdo Naana , Arsinio Profijt , Jude Sunday en Romano Commissie , terwijl Wensley Christoph het enige doelpunt van Excelsior voor zijn rekening nam. De wedstrijd tussen WBC en Transvaal die voor vrijdagmiddag gepland was, vond door de zware regenval geen voortgang. Deze wedstrijd wordt op 22 januari aanstaande ingehaaald in het Andre Kamperveen stadion. De hoofdklasse competitie is voor het komend weekeinde stopgezet. Reden hiertoe is de voorbereiding van onze Nationale selectie in aanloop naar de ABCS-toernooi, dat op 30 januari en 1 februari in ons land wordt afgewerkt.

error: Kopiëren mag niet!