Politicus Doekhie wordt ouder en wijzer

Rashied Doekhie zestig jaar. 1
Rashied Doekhie zestig jaar. 2
Rashied Doekhie zestig jaar. 3
Rashied Doekhie zestig jaar. 4De NDP-politicus Rashied Doekhie heeft op 16 januari zijn 60ste verjaardag gevierd. Aanwezig waren familie, vrienden, collega’s, partijaanhangers en hoogwaardigheidsbekleders, onder wie de president van de Republiek Suriname en de first lady. Hij nam de gelukswensen van honderden, jongeren en ouderen, in ontvangst. Ook voorzitter Waldy Nain en gevolg van de Partij voor Democratie en Ontwikkeling wensten hun collega-politicus Doekhie veel liefde, vriendschap, geluk en gezondheid toe. De gastheer toonde zich dankbaar voor de goede wensen.
De gasten werden groots onthaald, aangenaam beziggehouden en getrakteerd op een hapje en een drankje. In de wandelgangen van het geslaagde feest werd van de jarige gezegd: ‘Hij is een volksjongen, een organisator bij uitstek’.
Van een ondernemer is de uitspraak bekend: ‘Ik ken Rashied lang genoeg. Ik weet hoe hij is. Ik weet ook hoe hij leeft en heeft geleefd. Ik blijf hem welgezind’.
Een naaste medewerker zei van Doekhie: ‘Hij is altijd waakzaam, om de gelegenheid niet voorbij te laten gaan’.
Het PDO- gezelschap op het feest deed ook zijn zegje: ‘Hij is heftig, vol vuur, het straalt van hem uit. Daarbij maakt hij zo nu en dan zotte sprongen, waarbij hij de aandacht van iedereen trekt. Hij spreekt altijd duidelijke taal. Hij is soms slecht gehumeurd…’
Volgens vrienden van Doekhie is hij ondanks zijn bravoure, een inschikkelijk persoon met wie veel mogelijk is. Mediawerkers zijn het erover eens dat hij geen blad voor de mond neemt. ‘Hij heeft een scherpe tong.’

error: Kopiëren mag niet!