Man rijdt 3 keer over bromfietser

De automobilist D.K. is maandag door de politie in verzekering gesteld wegens poging tot doodslag. Hij heeft opzettelijk en wel tot drie maal toe over een bromfietser gereden. Dit voorval vond plaats aan de Loksistraat te Flora. Als gevolg hiervan heeft het slachtoffer een wervelfractuur opgelopen en ligt hij momenteel in kritieke situatie in het ziekenhuis. Het slachtoffer is niet aanspreekbaar. Uit het onderzoek blijkt dat het slachtoffer in de maand oktober aangifte ter zake een zedendelict tegen de bestuurder van de terreinwagen heeft gedaan. Hij beschuldigt de bestuurder ervan dat hij zijn 14-jarige dochter seksueel zou hebben misbruikt. Het vermoeden bestaat dat de verdachte D.K. uit wraak op deze wijze over de vader van het meisje heeft gereden. De politie heeft de verdachte na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Volgens familieleden van het slachtoffer had de verdachte D.K. hun eerder met de dood bedreigd. Hij was toen gewapend met een vuistvuurwapen. Van de bedreiging is geen aangifte gedaan bij de politie. Het verdere onderzoek is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten. D.K. wordt verdacht van poging tot doodslag c.q. zware mishandeling met voorbedachte rade.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!