Girjasing: “President moet geen gevaarlijke uitspraken doen”

Girjasing_ President moet geen gevaarlijke uitspraken doen. 1“Straks gaat er nog politiek gespeeld worden met de stuwdam. De president moet in deze periode geen gevaarlijke uitspraken doen. Laat hij nakomen wat hij heeft beloofd aan het volk en voor de rest lopende zaken afronden” Dit zegt parlementariër Shailendra Girjasing naar aanleiding van het aangekondigde voornemen van president Desi Bouterse om de bauxietsector geheel over te zullen nemen na het vertrek van Suralco.
Girjasing weet hoe serieus hij die uitspraak moet nemen. “Als de aankondiging van een deskundige kwam, kon ik erover nadenken, want ik weet niet wat er nog over is om te mijnen. Het is bijna allemaal al uitgemijnd. Wat men over gaat nemen is waarschijnlijk alleen maar de stuwdam. De vraag is dan of wij in staat zullen zijn deze te kunnen managen. Onlangs is met bravoure gewag gemaakt van de New Mont deal en nu lezen we dat Staatsolie salarissen gaat bevriezen. Naar mijn mening is het gewoon een populistische uitspraak”.
Girjasing is verder van mening dat Bouterse zich in de komende periode rustig moet richten op het doen van zijn werk als president en dat hij zijn 4 maanden moet aftellen.

error: Kopiëren mag niet!