Aspirant agent buiten functie na familiedrama

De aspirant agent van politie M.A. is maandag door korpschef Humphrey Tjin Liep Shie buiten functie gesteld. Deze politieman heeft in de nacht van zaterdag op zondag 18 januari zijn wederhelft mishandeld en haar met de dood bedreigd. Daarnaast heeft hij ook een buurtbewoner bedreigd.
De politie van Kwatta die ter plekke arriveerde, heeft het dienstwapen van M.A. in bewaring genomen. Na de daad heeft de verdachte een middel, waarschijnlijk Lysol, ingenomen. De familie van de aspirant agent heeft hem per eigen gelegenheid naar het ziekenhuis vervoerd.
Hij is inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis. Hij heeft nog last van zijn keel, maar verkeert niet in levensgevaar. M.A. is voor dit jaar de vierde politieman die een fout maakt.
Hij is wegens bedreiging en mishandeling op non actief gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!