Vrachtwagenbestuurder rijdt fietser dodelijk aan

Vrachtwagenbestuurder rijdt fietser dodelijk aan.1De 49-jarige fietser, Harie Karijopawiro is maandagmorgen rond 08.30 uur dodelijk aangereden op de hoek van de Kwattaweg en de Kuldipsinghstraat. De man klapte op de voorruit van de pick-up. Volgens de politie reden de vrachtwagenbestuurder en de fietser in de tegenovergestelde rijrichting van elkaar op de Kwattaweg. Gekomen ter hoogte van de Kudipsinghstraat verleende de pick-up bestuurder geen voorrang aan de fietser. Kennelijk had hij het rijwiel niet opgemerkt. Toen de bestuurder de afslagmanoeuvre maakte om vervolgens in de Kuldipsinghstraat in te slaan doorkruiste hij de weg van de fietser met als gevolg de botsing. De bestuurder van de tweewieler raakte daardoor ernstig gewond en werd hij per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp. Het slachtoffer begaf de geest in het ziekenhuis. Het ontzielde lichaam is in beslaggenomen voor sectie. Karijopawiro is de vierde verkeersdode en de tweede fietser die in het verkeer om het leven is gekomen voor 2015.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!