Klant koopt bedorven kwikwi

klantEen supermarkt op de hoek van de Tout Lui Fautweg en Tout Lui Fautkanaalweg heeft een pak kwikwi aan een klant verkocht die bedorven zou zijn. Het BOG werd ook opgebeld. De directeur van het visbedrijf zegt vaker deze klachten over genoemde supermarkt te krijgen. Hij vraagt zich af als deze supermarkt haar vriezer ‘s nachts uitmaakt. Het kan zijn dat zij bezuinigen op stroom en hun stekkers uittrekken, waardoor de kwaliteit van de vis achteruit gaat. ‘Vis moet namelijk op temperatuur zijn en bij ons is het -10 tot -15 graden’, aldus de directeur. ‘In de supermarkten bereiken ze nooit -5 en als je dan nog je vriezer uitmaakt, is het probleem dat je dan eigenlijk de kwaliteit van het product omlaag laat gaan. Het is de tweede klacht die vanuit die winkel komt. Wij zij al jaren op de markt en onze producten zijn altijd van topkwaliteit, omdat de vis rechtstreeks vanuit onze vangsten naar binnen komt. Toevallig hebben we genoeg kennis in huis en weten wij hoe met vis om te gaan. Wat kwikwi betreft komt dat van buiten, het is niet ons product’, legt de directeur van het visbedrijf uit.
Hij zegt ook zijn mensen te zullen sturen naar deze supermarkt om te kijken hoe het daar is. ‘En als het zo is, moet dan alles uit die vriezer gehaald worden. Maar dit maken wij voor het eerst mee’, aldus de directeur. De directeur zegt dat de producten altijd in gekoelde auto’s geleverd worden. ‘De producten gaan vanuit de vriezer direct in de auto en dan worden ze van daaruit geleverd in foam boxen.’

error: Kopiëren mag niet!