Afgestudeerden universiteit nemen bul in ontvangst

Geslaagden in Rechten en PA nemen bul in ontvangst 1
Geslaagden in Rechten en PA nemen bul in ontvangst 2
Geslaagden in Rechten en PA nemen bul in ontvangst 3
Uitzonderlijke situatieAfgestudeerden van de Anton de Kom Universiteit van Suriname hebben donderdagavond hun bul in ontvangst mogen nemen. De groep afgestudeerden bestond o.a. uit 35 studenten van de studierichting Public Administration (PA). Verder kunnen 47 rechtenstudenten zich nu Bachelor of Law noemen. Het overgrote deel van deze nieuwe academici is van het vrouwelijke geslacht. De uitreiking is gehouden in de Congreshal. De afgestudeerde Rubaani Bhikhie heeft de uitreiking als bijzonder ervaren. Zij is al bezig met de opleiding Master Surinaams Recht. ‘Mijn ouders zijn mijn inspiratie’, zei Bhikhie. De decaan van de Faculteit der Maatschappijwetenschappen, drs. L. Monsels, merkte op dat het aantal vrouwelijke academici steeds toeneemt. ‘Maar we moeten ook trots zijn op de mannen die hun bul hebben ontvangen’, vindt Monsels. (foto’s: Kevin Ngadimin)
AF

error: Kopiëren mag niet!