Verdachten aangehouden met breekwerktuigen en big boss

De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag drie personen aangehouden die zich verdacht gedroegen. De drie, in leeftijd variërend tussen 23 en 35 jaar, waren door een getuige opgemerkt. De buurtbewoner zag drie personen in een verdacht voertuig. De politie die hierover werd gewaarschuwd, trof aan de Tonkistraat, een zijstraat van de Ramgoelamweg, het voertuig met de drie inzittenden aan. Eén van de verdachten lag weggedoken op de achterbank, de twee anderen zaten in de auto. Bij controle van de auto trof de politie diverse inbrekerswerktuigen en een busje big boss aan. De verdachten, M.G. (23), B.J. (33) en D.C. (35), zijn aangehouden en voor verder onderzoek overgedragen aan recherche Paramaribo. Uit het onderzoek van de politie blijkt dat het voertuig, dat momenteel in beslag is genomen, eerder betrokken was bij een poging tot beroving aan de Coesewijnestraat. Het is niet uitgesloten dat deze verdachten veel meer op hun kerfstok hebben.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!