Tweede verkeersdode in Nickerie

De 64-jarige bromfietser, Vijanand Tarmhance is vrijdag 16 januari om het leven gekomen in het verkeer. De aanrijding vond plaats tussen een bromfietser en vrachtwagen aan de Parmessarweg. De bromfietser die uit een inrit kwam verleende geen voorrang met als gevolg de botsing. Tarmhance kreeg ten gevolge van de aanrijding een slag aan het hoofd, waardoor hij hevig begon te bloeden en ter plekke kwam te overlijden. Deze bromfietser is de tweede verkeersdode in Nickerie. Landelijk bekeken is de verkeersbarometer gestegen naar 3.
Uit het politioneel onderzoek blijkt dat Tarmhance samen met een duorijder, een vrouw reed. Zij heeft volgens de politie van Nickerie lichte verwondingen opgelopen en zij is na te zijn behandeld, heengezonden.

error: Kopiëren mag niet!