Automobilist na zware aanrijding in verzekering gesteld

Automobilist na zware aanrijding in verzekering.3Twee voertuigen kwamen in de ochtend van donderdag 15 januari, omstreeks 03.30 uur, frontaal met elkaar in botsing aan de Kwattaweg. Een 30-jarige man is als verdachte aangemerkt. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de bestuurder C. onder invloed van alcohol verkeerde. Hij reed samen met een mede-inzittende. Op de eerder vermelde locatie verloor hij de controle over het stuur en kwam terecht op de andere rijhelft, met als gevolg een frontale botsing. De brandweer kwam eraan te pas om tenminste één persoon uit zijn benarde situatie te bevrijden. De veroorzaker heeft ook letsels opgelopen.
De veroorzaker werd onderworpen aan een blaastest, waarbij het resultaat meer was dan het toegestane maximum. De politie van Munder heeft hangende het verdere onderzoek het rijbewijs van de automobilist ingevorderd. Hij is daarnaast door de politie in verzekering gesteld. Beide voertuigen zijn aanzienlijk beschadigd. Het onderzoek duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!