Herstel Nieuw Weergevondenweg hervat

1 Openbare Werken Nieuw WeergevondenwegHet ministerie van Openbare Werken (OW) is weer begonnen met herstelwerkzaamheden aan de Nieuw Weergevondenweg. De werkzaamheden waren 2 jaren geleden al begonnen, maar werden maanden daarna gestaakt. De activiteiten zijn weer aangevangen en er worden bouwmaterialen op de weg geplaatst. Volgens de aannemer is het een driejarenproject met de bedoeling de hele Nieuw Weergevondenweg in delen te rehabiliteren. Een buurtbewoner die een broodjeswinkel aan deze weg heeft, vindt het project goed. Volgens deze bewoner liep er altijd water van de hoofdweg binnen op de erven. Nu is er daarvan geen sprake meer. De buurtbewoners zijn dus wel blij met de werkzaamheden die plaatsvinden, alleen willen ze dat alles zo snel mogelijk wordt afgerond.
De Nieuw Weergevondenweg is een kinderrijke buurt en verwachten de buurtbewoners dat er ook drempels op de weg worden aangebracht. Het ministerie van Openbare Werken, afdeling Voorlichting, heeft hierover geen informatie, aangezien het een lopend project betreft. Wel is bekend dat het hoofdkwartier van de politieke partij Abop, dat momenteel aan de Jaguarstraat te Latour is gevestigd, zal verhuizen naar de Nieuw Weergevondenweg.

error: Kopiëren mag niet!