Ondernemer bij thuisaankomst overvallen

Een ondernemer is zondagmiddag rond 15.00 uur aan de Mottonshooplaan verrast door twee criminelen. Hij kwam thuis en reed met zijn wagen in de garage toen hij verrast werd door de overvallers. Terwijl de man uitstapte om de poort dicht te doen, nam één van de verdachten onopgemerkt plaats achter het stuur. De tweede verdachte volgde de ondernemer. Toen de benadeelde het door had, trok hij de poort dicht om te voorkomen dat de rovers met zijn wagen zouden wegrijden. De tweede verdachte rende naar de poort en gaf een keiharde daaraan. Het slachtoffer viel als gevolg van de slag achterover. De overvallers zijn toch nog met de wagen ervandoor gegaan. Kort na de beroving heeft de politie het voertuig onbeheerd aangetroffen aan de Mr. Jagernath Lachmonstraat. Interessant detail is dat de ondernemer ruim US$ 20.000 in de auto had bewaard. De daders hebben de personenwagen wel doorzocht, maar het verborgen geld niet gevonden. Het is niet uitgesloten dat de daders de informatie hebben gehad dat er veel geld zat in de auto. De eigenaar heeft zijn wagen en het geld terug.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!