Militair aangehouden in zaak verkoold lijk

Bij de autobrand aan de Jozef Israëlstraat te Paramaribo Noord is de brandweer gestuit op een lijk op de achterste zitting van een Toyota Ipsum. Dit geval vond afgelopen zaterdag rond 06.30 uur plaats. Kort na dit incident heeft de Militaire Politie de 51 jarige korporaal H. aangehouden omdat er bezwarende verklaringen tegen hem waren.
Volgens de familie gaat het om de 28-jarige Santana Fernandez. De auto, die compleet is verbrand, staat geregistreerd op naam van het slachtoffer. In dit geval heeft de politie de identiteit van het slachtoffer nog niet prijsgegeven. Officieel weet de politie op dit moment niet of het inderdaad het lijk van Santana betreft.
De wetsdienaren van Geyersvlijt hebben het verder onderzoek overgedragen aan recherche Kapitale Delicten.
Monsters van het stoffelijk overschot zullen opgestuurd worden voor DNA test zegt inspecteur Dropatie Ramkhelawan. Zij bevestigt dat de recherche een man in beeld heeft gebracht. Hij is opgebracht voor verhoor. Ramkhelawan zegt dat het vooralsnog niet bekend is wat het aandeel van deze man is geweest bij deze brand met fatale afloop. De recherche zet het onderzoek voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!