Vuistvuurwapen politieman gestolen uit wagen

H.K., agent van politie eerste klasse, deed zaterdagavond rond 23.30 uur aangifte van diefstal uit zijn privéwagen. De politieman, die te werk is gesteld op muziekafdeling van het Korps Politie Suriname, parkeerde op die bewuste avond zijn voertuig aan de Zinniastraat voor een dvd-shop. Hij vergat zijn wagen op slot te doen. Op de autozitting liet hij een tas met daarin zijn dienstwapen achter. Toen agent H.K. terugkwam, merkte hij op dat de tas was verdwenen. Hij stelde ter plekke een onderzoek in, echter zonder gunstig resultaat. De politieman besloot aangifte ter zake diefstal te doen. De politie van Munder heeft de aangifte opgenomen. Men zet het onderzoek in deze diefstalzaak voort. Elke politieman die op welke wijze dan ook zijn dienstwapen kwijtraakt, draait voor de kosten op werd Dagblad Suriname medegedeeld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!