Man schiet per ongeluk op vrouw

Een ondernemer heeft zaterdag in de vooravond zijn vrouw per ongeluk in haar been geschoten met een vuistvuurwapen. Dit geval deed zich voor aan de Welgedacht A-weg. Volgens verklaring van de echtgenoot zou hij samen met zijn vrouw en kinderen boodschappen gaan doen. Alvorens zij uit huis vertrokken, haalde de ondernemer zijn wapen uit de holster. Hij plaatste het vuurwapen in zijn broek. Bij die gelegenheid ging een schot af met als gevolg de schotverwonding. Het slachtoffer raakte gewond aan haar linkerbeen. De ondernemer heeft snel actie ondernomen en bracht het slachtoffer per eigen gelegenheid naar de Spoedeisende Hulp. Naar alle waarschijnlijkheid was het wapen op scherp en tijdens het plaatsen, kwam zijn vinger tegen de trekker aan waardoor er een schot is afgegaan. De politie van Santo Boma is belast met het onderzoek.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!