Charles Pahlad: “NDP’ers worden als toiletpapier gebruikt”

Charles-PahladCharles Pahlad zei tijdens de VHP partijvergadering te Nickerie dat NDP’ers als toiletpapier worden gebruikt door de eigen paarse partij. Toiletpapier dat al gebruikt is wordt door het toilet gespoeld. Hij haalde verder aan dat er allerlei dingen over hem worden gezegd sinds hij heeft besloten om de VHP te ondersteunen. Sommigen geven aan dat hij een fors bedrag heeft ontvangen van de VHP om zijn eigen partij de rug toe te keren. Volgens hem is hij juist degene geweest die de paarse partij deels van ‘zuurstof’ moest voorzien. Hij benadrukte dat hij niemand onder de aanwezigen ziet die hem zou kunnen betalen.
Hij vertelde de aanwezigen aan dat hij zelf contact heeft opgenomen met VHP- parlementariër Asiskumar Gajadien om de VHP vergadering te Houttuin bij te wonen. Pahlad benadrukte meerdere malen dat hij zelf heeft besloten om de oranje partij te ondersteunen. Hij gaf verder aan dat corruptie nog steeds de oorzaak is dat hij de partij van Bouterse de rug heeft toegekeerd. “VHP en Front hebben honderd procent ondersteuning van mij. Zij moeten de verkiezing winnen” hield Pahlad de aanwezigen verder voor.
Harriet Ramdien hield de aanwezigen voor dat als Chandrikapersad Santokhi president wordt, hij alle corruptelingen moet opsluiten, ook al zou het om haar vader gaan. Ze benadrukte dat men moet stoppen met corruptie in het land. De politica zei harde bewijzen te hebben van mensen die zich bezig houden met corrupte praktijken.

Genaro Alpin

error: Kopiëren mag niet!