ABOP traint kader voor veldwerk

Abop1
abop2
abop3De ABOP heeft op zaterdag 10 januari een workshop georganiseerd met als thema” Train de trainers”. De minister van Sociale Zaken en Volkshuisvesting Alice Amafo was de projectleider van dit evenement. “Het ligt in de bedoeling dat wij de structuren binnen Abop bepaalde capaciteiten bijbrengen om het veldwerk te kunnen doen die leidt naar de verkiezingsperiode van 25 mei. Er zijn daarom uitnodigingen gestuurd waarbij een selectie gemaakt is van mensen met een MBO achtergrond. Amafo benadrukt dat hoewel er bewust gezocht is naar mensen met kader, er ook plaats is voor een ieder die het goede werk binnen de partij wil doen.
“ABOP is niet te verslaan”
De voorzitter van ABOP, Ronnie Brunswijk, geeft aan dat het belangrijk is zaken op orde te stellen omdat er binnen 4 maanden verkiezingen zijn. Alle structuren van de ABOP moeten weten waar de partij naartoe gaat. Afdelingen moeten getraind worden zodat zij de partij als één mond kunnen voordragen. “Wanneer je op het veld bent, moet je in overeenstemming met praten met wat de partij naar voren brengt en waarvoor zij staat”, aldus Brunswijk. Er moet eenheid zijn binnen de ABOP. We zijn allen leden van de partij en we behandelen een ieder op dezelfde manier ook al ben je van Hindoestaanse-, Chinese- of Javaanse afkomst. “Abop is niet te verslaan en daarom worden wij de grote winnaar van de verkiezingen”, voorspeld de ABOP-voorzitter. In dat kader geeft Brunswijk aan deze keer niet degene gaat zijn die met andere partijen gaat werken, maar andere partijen gaan met de partij samenwerken.
“Deze partij is veelzijdig en heeft verschillende talenten die goed kunnen inspelen op het werk dat de partij wil verrichten”, aldus de vicepresident Robert Ameerali. “Veldwerk gaat gepaard met heel wat tegenslagen. De training helpt je met deze tegenslagen omgaan en doelgericht je werk te verrichten”, aldus de vp.

error: Kopiëren mag niet!