83-jarige man tweede verkeersdode 2015

De 83-jarige voetganger, Walter Pinas, werd zaterdagochtend rond 06.00 uur op de hoek van de Anton de Komstraat en de Nieuwe Domineestraat dodelijk aangereden door een autobestuurder. Het slachtoffer werd daarbij enkele meters meegesleurd waardoor hij ter plekke kwam te overlijden. Volgens Inspecteur Naarden heeft de 22 jarige bestuurder, Randy P., na de aanrijding de plaats verlaten. Hij heeft zich later op de dag, tegen 10.00 uur bij de politie aangemeld. Hij blijkt niet in het bezit te zijn van een rijbewijs en is hangende het onderzoek in verzekering gesteld.
De politie heeft aanwijzingen dat de verdachte niet alleen in de auto zat. De wetsdienaren van Bureau Nieuwe Haven zetten het onderzoek voort.
Het stoffelijk overschot van Walter is hangende het verder onderzoek in beslag genomen. Pinas staat dit jaar als de tweede verkeersdode genoteerd.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!