Worstelaars in de bloemetjes gezet

Widesh Ramcharan, Antonio Troenodikromo en Soerdas Roepa (foto: Regillio Derby)
Widesh Ramcharan, Antonio Troenodikromo en Soerdas Roepa (foto: Regillio Derby)
De Surinaamse Worstelfederatie (SWF) organiseerde afgelopen zaterdag haar Opo Yari-activiteit in het Sportcomplex Kwatta. Voor de derde keer achter elkaar werd dit evenement gehouden. Volgens SWF-voorzitter Ravin Changoer is de bedoeling om de worstelaars op deze dag in de bloemetjes te zetten. Ook deed Changoer de plannen van 2015 uit de doeken. Zo komt er mogelijk in februari al een Nederlandse trainer naar Suriname voor 2 maanden. Op 29 maart 2015 zal een grootse internationaal worstelgala georganiseerd worden. Tot Worstelaar van het Jaar 2014 werd gekozen Widesh Ramcharan, de Meest Belovende Worstelaar 2014 werd Antonio Troenodikromo en de Meest Voorbeeldige Worstelaar 2014 ging naar Soerdas Roepa. De allereerste Lifetime Achievement Award van de SWF ging naar de pioneer Shabier Ishaak. Directeur Luciano Mentowikromo van Sportzaken was de hoofdgast.

error: Kopiëren mag niet!