Brunswijk: "6 april 2015 studeer ik af als bachelor in Bedrijfskunde”

IMG_6815“Terwijl ze slapen studeer ik op 6 april 2015 af als bachelor in Bedrijfskunde”, deelde Abop-voorzitter Ronnie Brunswijk zijn gehoor mee zaterdag te Tammenga op een wijkvergadering. “Ze zeggen dat Abop geen visie heeft, maar Abop heeft een wetenschappelijk bureau van mensen met kader. We hebben alle soorten mensen in huis”, geeft Brunswijk aan. Brunswijk meent dat de Abop voor bijvoorbeeld het woningbouwprogramma genoeg deskundigen heeft om het programma goed geleid te krijgen. “Na 25 mei 2015 zal Abop de beslissende lijn zijn voor welke richting de regering gaat” meent de Abop leider.
“Wanneer ik afstudeer zal ik een hele massa uitnodigen om te zien hoe ik mijn scriptie verdedig. 6 april 2015 krijg ik een titel voor mijn naam, vertelde Brunswijk heel zelfverzekerd. Waarschijnlijk weet hij niet dat BSc achter de naam wordt geschreven.

error: Kopiëren mag niet!