Salaris bestuurslid Moederbond geblokkeerd

Dagblad Suriname heeft van een betrouwbare bron vernomen dat het dienstwapen van een bestuurslid van de Moederbond, die tevens bestuurslid is van de Bond van Penitentiaire Ambtenaren (BPAS), in bewaring is genomen en dat ook zijn salaris is geblokkeerd. Onderdirecteur Delinquentenzorg, Paulus Pinas geeft aan niet op de hoogte te zijn van deze ontwikkeling. Hij zou op zoek gaan naar informatie met betrekking tot deze kwestie.
Verder wordt vernomen dat de betreffende persoon, die ontwapend is, een week terug gemerkt heeft dat zijn salaris ook is geblokkeerd. Als reden hiervoor werd door Personeelszaken aan deze persoon kenbaar gemaakt dat hij momenteel vanwege zijn bestuursfunctie niet fungeert als een penitentiair ambtenaar. Om deze zelfde redenen zou hij dus ook geen wapen nodig hebben.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!