‘OW heeft niet daar gewerkt’

‘Het ministerie van Openbare Werken heeft niet daar gewerkt, de dc van Wanica heeft daar werkzaamheden verricht’, zegt Bobby Doerga van de afdeling Voorlichting van het ministerie van Openbare Werken. Doerga maakte gisteren contact met Dagblad Suriname aangaande het bericht van dhr. Oemrawsing. Deze had tegenover de krant aangegeven dat bij werkzaamheden aan een goot, het gedeelte voor zijn terrein niet was schoongemaakt. Doerga heeft na het lezen van het bericht gelijk contact gemaakt met de afdeling Ontwatering. Het bleek dat OW geen werkzaamheden had verricht te Leiding 22. Ook zou de berichtgeving dat deze afdeling geen hoofd zou hebben, niet helemaal waar zijn. Een medewerker drukte zich verkeerd uit tegenover de krant. Op het moment dat Dagblad Suriname gebeld had, was het afdelingshoofd Bhagwandin niet aanwezig, vandaar de verwarring. De dc van Wanica kon niet bereikt worden voor een reactie.

error: Kopiëren mag niet!