Geweldenaar bezorgt politieman kneuzingen

De politie van Munder kreeg donderdagochtend rond 03:30 uur een melding binnen betreffende een vechtpartij aan de Mariestraat. De gealarmeerde wetsdienaren troffen op het aangegeven adres een man aan die in een ruzie was verwikkeld met een vrouw. De politie stond voor de poort. De man die onder invloed van alcohol verkeerde, negeerde de politie volledig. De politie probeerde de man mee te nemen naar het bureau. Deze sloeg één van de politiemannen met een slot op zijn hand. Als gevolg van deze strafbare handeling liep de politieman kneuzingen op. De overige twee agenten hebben de verdachte in de boeien geslagen en overgebracht naar het station. De dronken man werd ter ontnuchtering in de wachtruimte geplaatst. Hij werd na zijn ontnuchtering voorgeleid. In opdracht van het Openbaar Ministerie is de verdachte G.O. (30) hangende het verdere onderzoek ingesloten.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!