Dosko kan Charlesburg niet verslaan

Chantrelle Rozenblad (l) van Dosko in een fel duel met Serafia Nagelbloem van Charlesburg in de U-17 wedstrijd (foto: Regillio Derby)
Chantrelle Rozenblad (l) van Dosko in een fel duel met Serafia Nagelbloem van Charlesburg in de U-17 wedstrijd (foto: Regillio Derby)
Bij de voortzetting van de U-17 klasse in de vrouwenvoetbalcompetitie van de SVB, stond dinsdag op programma de wedstrijd tussen Dosko en de nieuwkomers Charlesburg. Na een 1-1 ruststand eindigde de wedstrijd in een 2-2 gelijkspel. Voor Dosko scoorden Chantrelle Rozenblad en Janelle Chaar. Voor Charlesburg scoorde Shifanya Yesberg beide doelpunten.
In de U-20 klasse won Oema Soso met 13-0 van Simeria. De ruststand was 5-0. De doelpunten kwamen van Andaya Landveld (5x), Nathaly Malats (2x), Derviny Mikoen (2x) en Brandy Renfrum (4x). Mikoen en Renfrum zijn U-17 spelers die ook spelen in het U-20 team van Oema Soso.

error: Kopiëren mag niet!