Botopasie ziet zichzelf niet als favoriet tegen Nishan 42

Zondag staat er een heel interessante ontmoeting op het programma in het Dr. Ir. F.Essedstadion in de SVB Bekercompetitie. Het is de ontmoeting tussen promovendus en verrassing van de Hoofdklasse, Botopasie, die het zal opnemen tegen de ploeg van Nishan 42, de promovendus en verrrassing van de Eersteklasse. Dagblad Suriname voerde een gesprek met enkele Botopasie-spelers, waaronder spits Dennis Doekoe en vleugel aanvaller Illunga Eduards. Zij gaven te kennen dat de ploeg volop in training is en dat de trainingen goed worden bezocht. ‘Het feit dat Botopasie in de Hoofdklasse uitkomt en de tegenstander in de Eersteklasse speelt, mag geen reden zijn om als favoriet aangemerkt te worden. Het zijn twee ploegen die durven te voetballen, dus zal het een heel interessante ontmoeting worden. Wij onderschatten geen enkele tegenstander en zien iedere wedstrijd als een finale”, zeggen deze Botopasie-spelers. ‘We zullen er alles aan doen om deze wedstrijd in winst om te zetten’, zegt Doekoe. De heren gaven verder aan dat het hun voornaamste doel is om de vorm waarin de ploeg in de Hoofdklasse verkeert, te behouden. “Wij willen uiteindelijk kampioen, of tenminste semikampioen worden”, was het slotwoord van Eduards. De wedstrijd tussen Botopasie en Nishan’42 staat voor zondag 11 januari om 16.30u op het programma. Hierna komt landskampioen Inter MT uit tegen de ploeg van Boskamp.

error: Kopiëren mag niet!