Adhin naar India voor online open universiteit

Minister Ashwin Adhin van Onderwijs en Volksontwikkeling is gisteren met een delegatie naar het buitenland vertrokken. De groep reist via Nederland af naar India. De minister zal in India een memorandum ondertekenen voor het opstarten van een online open universiteit. Dit concept zal aan Surinamers de mogelijkheid bieden om online een universitaire studie te volgen of te vervolgen. In Nederland zal Adhin besprekingen voeren met de Nederlandse minister van onderwijs over de Surinaamse studenten aldaar. Er zal gekeken worden naar oplossingen om de lasten van de studenten – zoals huisvesting en openbaar vervoer – te helpen verlichten. De minister kon niet aangeven waarom zijn collega’s, Winston Lackin (Buza) en Soeresh Algoe (LVV), ook deel zijn van het bezoek aan het Aziatische land.

error: Kopiëren mag niet!